Защо I-Cash е подходящ за ресторантите и другите заведения по морето

Лятото идва. Сезонът за ресторантите започва – дълги нощи на брега на морето, коктейли и доволни туристи. Какво ще бъде лято 2020 за собствениците на заведения по курортите – предстои да разберем. Макар че ограниченията вследствие на пандемията оказаха своето негативно влияние, ние вярваме, че ни очаква добър летен сезон.

За да сте достатъчно добре подготвени за посрещане на своите клиенти, имате нужда от софтуер за управление на продажбите. Той улеснява работата ви, дава ви детайлни данни за продажбите, доставките и артикулите.

I-Cash е софтуер, отговарящ изцяло на изискванията на Наредба Н-18. Той е създаден с цел улеснение работата на малкия бизнес. Особено подходящ е за магазини и ресторанти.

 

Защо I-Cash е подходящ за вашия ресторант?

  • Предлага ресторантьорски модул – работа по маси. Ако закупите Про пакет, можете да пресъздадете разположението на масите в салона и градината. Вашите служители могат да избират съответните маси и към тях да добавяте нова сметка.
  • Дава възможност за работа с Android – можете да инсталирате модула за бързи продажби на таблет или телефон, а поръчките да бъдат приемани посредством въпросния модул (POS).
  • Позволява да използвате новата ставка от 9%, която ще влезе в сила в началото на юли.

Какво още ви предлага I-Cash?

Софтуерът е разработен спрямо Наредба Н-18. Повече за изискванията на наредбата и спецификите на СУПТО прочетете в нашия блог.

Посредством I-Cash можете да:

  • следите складовата си наличност – чрез продажбите, доставките и ревизиите софтуерът следи всички наличности към съответния период;
  • издавате основни счетоводни документи – авансови и крайни фактури;
  • правите отстъпки на клиентите си – използвате ценовите правила, за да създавате отстъпки на някои ваши клиенти или да пускате промоционални цени на определени артикули за определен времеви отрязък;
  • контролирате достъпа на служителите си – вие задавате правата на всеки служител – до какви операции имат достъп определяте вие;
  • обвържете физическия ресторант с онлайн ресторанта си, ако имате такъв.

Стартирайте новия летен сезон с нов софтуер. Разберете как работи I-Cash – тествайте го безплатно за месец. Регистрирайте се сега.