Как да дадем достъп до I-CASH ?

 

Работа с програма за дистанционна поддръжка – I-Cash

 

Програмата за дистанционен достъп можете да откиете в папката на инсталирания на компютър или таблет модул за бързи продажби. Имате възможност да свалите програмата от началната страница на всяко едно складово стопанство или от посочения тук линк. След стартиране на TeamviewerQS.exe ние ще разберем , че имате нужда от помощ и трябва просто да потвърдите началото на дистанционната сесия.

Фирма „Онлайн Сървисиз“ ЕООД има закупен лиценз за TeamViewer v.13. Ако вие ползвате друга версия на програмата няма да можем да осъществим дистанционна връзка с вашия компютър. За целта ще се наложи да деинсталирате TeamViewer и да инсталирате версията.

Важно! Със стартиране на дистанционната сесия давате съгласието си „Онлайн Сървисиз“ ЕООД, в лицето на негово техническо лице, да достъпи настройките и данните на вашата работна станция, с цел да извърши необходимите действия за решаване на вашите затруднения при ползване на услугите на I-Cash търговски софтуер. Фирмата не носи отговорност при загуба на данни, при извършването на посочените дейности. 

Имате нужда от помощ при работата си с