Как да дистрибутирате складов софтуер I-Cash?

Какво е I-Cash?

I-Cash е облачно базиран складов софтуер (под №3 в списъка с одобрени софтуери по Наредба Н-18), който се състой от два модула – модул за бързи продажби (инсталира се пов Windows и Android и осъществява връзка с периферни устройства: касов апарат, нефискален и фискален принтер, баркод четец и ел. везна) и web платформа (всички справки по извършени търговски операции). Двата модула осъществяват непрекъсната комуникация по между си като на всеки 10 секунди се синхронизитат (Пос-а разполага и с бутон за мигновенна синхронизация). Програмата е ориентирана към търговски обекти и е предназначена за:

  • Фирми предлагащи услуги.
  • Магазини за хранителни и нехранителни стоки.
  • Ресторанти и заведения за бързо хранене.
  • Търговски офиси.
  • Складове на едро и дребно.
  • Бижутерски магазини.
  • Фитнес клубове.

Как да станете разпространители на СУПТО I-Cash?

Фирма „Онлайн Сървисиз“ ЕООД предоставя уникалната възможност на всички фирми на българския пазар да разпространяват нейния продукт в и извън границите на България. Процедурата е изключително лесна и бърза. С фирмите , които имат интерес, се сключва договор, в който са опоменати правата и задълженията на всеки един бъдещ дистрибутор на софтуера. „Онлайн Сървисиз“ ЕООД се задължава да изплаща 20 % от всяка такса за абонамент платена от клиент на дистрибутор(цени можете да разгледате на сайта ). До края на тази календарна година тече кампания за набиране на нови разпространители като забележете комисионата за този период е 50%. Отдел съпорт поема цялата поддръжка на софтуера, така че за дистрибутора остава само да намери клиенти и да получава бонус за това. 

След като се подпише договора дистрибутора получава достъп до платформата, в която във всеки един момент може да провери колко и на каква стойност плащания са постъпили от негови клиенти в системата. При желание от страна на дистрибутора да се запознае в детайли със софтуера , който ще предлага на своите клиенти той получава безплатен достъп до всички функционалности на програмата, която ще презентира.

  • Разгледайте помощните видеа в нашия YouTube канал.
  • Разберете с какви устройства може да работи програмата.

Ако проявявате интерес, моля изпратете мейл на info@icash.bg , в който в свободен текст обяснете, че искате да дистрибутирате софтуера, като не забравяте да дадете данни за фирмата, за да може наш сътрудник да се свърже с вас и да уточните последващите действия.