Улеснете управлението на продажбите си

Независимо дали имате голяма фирма и предлагате богато разнообразие от стоки, или притежавате малка счетоводна къща и ви е нужда програма, издаваща само основни документи, I-Cash е подходящият софтуер за вас.

СУПТО I-Cash изцяло отговаря на изискванията на НАП. Той улеснява работата ви.

  • Онлайн базиран е.
  • Лесен за работа, с удобен интерфейс.
  • Следи складовата наличност.
  • Издава счетоводни документи.

I-Cash е уеб базиран софтуер – имате онлайн достъп до него

Позициониран е онлайн – не заема допълнително място. Налага се да инсталирате само модула за бързи продажби, но не и самия софтуер. За да имате достъп до складовото си стопанство, е нужно да заплатите абонаментен план за избран от вас пакет и време. Заплащате за месец или година.

Управлявате своя бизнес онлайн – от всяка точка на света. Нужна ви е само налична интернет връзка.

Контролирате складовата си наличност

I-Cash ви позволява да следите складовата си наличност. Справките проследяват движението на стоки за периоди, по обекти и др.

Разполагате с детайлни данни за всеки продукт. Можете да:

  • задавате максимално и минимално количество на артикулите;
  • работите с отрицателни количества;
  • добавяте артикулите в рецепта и др.

Издавате всички основни счетоводни документи

С I-Cash нямате нужда от допълнителна програма за фактуриране. Вие издавате всички необходими счетоводни документи – фактури, кредитни известия, доставки, стокови разписки и др.

Фактурата може да бъде генерирана от стокова разписка, може и да бъде избрана и при създаване на самия документ.

Обвързвате складовото си стопанство с фискалното устройство

Ако извършвате плащания в брой, вероятно се нуждаете и от софтуер за управление на продажбите. I-Cash предлага лесен за използване модул за бързи продажби, благодарение на който се осъществява връзката между фискалното устройство и онлайн разположеното ви складовото стопанство. Модулът за бързи продажби е напълно безплатен и работи още с:

  • баркод четец;
  • нефискален принтер;
  • електронна везна.

Може да бъде инсталиран на Windows и Android.

Създавате мрежа от складове

I-Cash ви дава възможност да създавате допълнителни складове – срещу заплащане. Това ви помага да организирате по-лесно работния процес, ако разполагате с повече от един магазин. Чрез различните складове можете да следите своите наличности. Всеки склад може да е обвързан с останалите, но и да функционира индивидуално.

Създавате отстъпки – подхождате индивидуално към клиентите си

Имате възможност да правите отстъпки и да поставяте надценки на своите клиенти. Можете да правите отстъпка на конкретен клиент, както и на артикулна група. Имате възможност да задавате часови и времеви диапазон.

Контролирате достъпа на различните потребители

Всеки потребител в I-Cash има права, които мениджъра задава и контролира от Роли. Ранговете са: manager, accountant, seller и auditor (одиторският профил има достъп до софтуера, но няма възможност да прави промени).

Потребителят manager има достъп до всички операции, документи, данни за артикули, контрагенти и др. Той може да задава или ограничава правата на останалите потребители.

Използвате онлайн магазин

Искате да обвържете онлайн магазина си със складовото стопанство? I-Cash дава възможност за активиране на онлайн магазин – срещу допълнително заплащане. Разполагаме с разработен плъгин за WooCommerce, благодарение на който лесно можете да направите интеграция между стопанството и магазина.

Поръчките от онлайн магазина се отчитат в реално време в програмата.

Имате достъп до всички операции в табличен вид

СУПТО I-Cash ви дава възможност да експортирате данни за всичките операции, артикули, контрагенти и др. в табличен вид. По този начин вие имате постоянен достъп до базата данни от софтуера.

Импортирате данните си

Ако сте използвали друг софтуер и след това сте решили да преминете към I-Cash, можете да направите импорт на всички свои артикули и контрагенти, ако използвате файл в следните формати: .xls, .xlsx, csv.

За да регулирате количествата, можете да направите импорт при ревизия. Импортът при ревизия се осъществява след като сте въвели вече артикулите в складовото си стопанство. Той може да се реализира посредством таблица .xls, .xlsx, .csv или баркод четец.

Имате достъп до базата данни на всички анулирани операции

Ако анулирате отворена, но неприключена продажба, софтуерът съхранява тази информация. Съхранява още данни за всички анулирани операции и артикули.

Улеснете управлението на складовата си наличност. Тествайте I-Cash безплатно за месец.